Magazinet Karlstad vann 3 etappsegrar i Svenska Multisportcupen


Till start i denna deltävling i Svenska multisportcupen kom Magazinet Karlstad med debutanten i multisportsammanhang, Magazinets traillöpare Lars-Olof Gävert och lagkamraten, den betydligt mer rutinerade multisportaren och elitorienteraren, Per Eklöf från Nora. Ett oprövat lag i multisportsammanhang men det märktes knappast då de slog till direkt med etappsegern på hela 10 minuter under den första etappen. Totalt under veckan vann Per och L-O hela tre etappsegrar vilket var riktigt starkt av debutanterna.
 
De främsta i elit-klasserna fick också tillfälle att köra en sprintetapp i Örebros statspark på tisdag kväll. Ett mycket uppskattat inslag av kommentarerna att döma. Uppskattningsvis 5000 personer måste väl vara publikrekord för multisport i Sverige även om merparten av publiken förmodligen kliade sig lite i huvudet och undrade vad detta var för något. Här blev det en solklar seger för Magazinet grabbarna då de började med att vara snabbast på paddlingen och sedan kontrollerat genomföra cyklingen för att till sist rent ut sagt utklassa konkurrenterna i den avslutande sprintorienteringen.

– En mycket skön seger som jag och Per kanske värdesätter allra högst under veckan säger L-O.

Med denna framgångsrika start för Magazinet-laget kan man hoppas att det blir en fortsättning för laget då de har en oerhörd kapacitet som de stundtals visade under denna tävling. - Det hänger väl på om jag får tag i någon värsting kajak till bra pris och lägger in paddling i träningen, då blir vi livsfarliga för vilket motstånd som helst för vi har mycket mer inne än vad vi visade här säger L-O.

Totalt slutade Magazinet Karlstad på en andra plats och skrapade med sina etappsegrar ihop 100 poäng i Svenska multisportcupen.

Vi på Magazinet gratulerar!!


Länkar:


http://www.multisportcupen.se/news/2010/0731-fantastisk_st_mning_under_o_ringen_multi

http://www.multisport.se/nyheter/nyhet.php?id=921


RSS 2.0